Ælnoth meddelelser 2017 nr. 6

Meddelelser fra ÆLNOTH

Katolsk historisk forening for Danmark

2017, 17. årg., nr. 6. Udsendt 21. december 2017

Hjemmeside: www.aelnoth.dk

Kære medlemmer.

Den 4. november afholdt Academicum Catholicum, Sankt Andreas Bibliotek og Ælnoth seminaret Katolske vinkler på reformationen. Det fandt sted på Niels Steensens Gymnasium, og der var næsten 150 deltagere, hvilket var over forventning.

Der var 13 indlæg, hvis skriftlige versioner blev udgivet som en bog på 112 sider (Ælnoths skriftserie nr. 16). Bogen kan erhverves på medlemsmøderne, men man kan også bestille den hos formanden. Prisen er 60 kr. + porto og forsendelse (38 kr.). Ved bestillinger bedes man benytte email: clausen.helge@gmail.com

Det tilrådes at købe bogen nu, da den især er aktuel i 2017, hvor 500-året for den lutherske reformation er blevet markeret.

Bestyrelsen beklager, at der ikke har været ressourcer til flere medlemsmøder i 2017, men forberedelsen og gennemførelsen af seminaret har været ganske omfattende.

Det kan allerede nu meddeles, at det næste møde i Ælnoth bliver generalforsamlingen, som vil blive afholdt lørdag den 24. februar 2018 kl. 14.00 i Sankt Andreas Bibliotek, Gl. Kongevej 15, 1610 Kbh. V. Indkaldelse med dagsorden vil blive udsendt i begyndelsen af februar.

Bestyrelsen ønsker medlemmerne og deres familier en velsignet julefest og et godt nyt år.

Med venlig hilsen

Helge Clausen

Formand

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *